Restauratie Atelier Paul Peters - Conserveren Restauratie Atelier Paul Peters - Globerestauratie Restauratie Atelier Paul Peters - Boekrestauratie Restauratie Atelier Paul Peters - Prenten-, tekeningen- en kaartenrestauratie Restauratie Atelier Paul Peters - Goudlederrestauratie

Offerte

Wanneer u overweegt één of meer objecten te laten restaureren of conserveren, brengen wij graag kosteloos en vrijblijvend een offerte uit. Er zijn wat dit betreft twee mogelijkheden.
 

U bezoekt ons Atelier.
Wanneer het gaat om één of enkele voorwerpen, raden wij u aan om ons atelier te bezoeken. In dat geval wordt de offerte ter plekke opgemaakt in samenspraak met een van onze restauratoren. Het verdient wel aanbeveling om uw komst even telefonisch te melden. Informatie over onze bereikbaarheid vindt u door te klikken op ‘Contact’.

Wij bezoeken u.

Als het bezwaarlijk is om naar ons toe te komen, kunnen wij u bezoeken op uw woon- of werkadres. Ook wanneer een offerte moet worden uitgebracht voor een aanzienlijke hoeveelheid objecten – zoals vaak het geval is bij instellingen als archieven, musea en bibliotheken – is het veelal praktischer wanneer wij u bezoeken. Na ons bezoek zenden we u een schriftelijke offerte. Daarin staat een beschrijving van de diverse werkzaamheden, waar nodig per object gespecificeerd, en natuurlijk de kosten en de duur van de werkzaamheden.

Bij offerteaanvraag van ingelijste voorwerpen is het vaststellen van de juiste conserverings- of restauratiemethode alleen mogelijk indien het voorwerp uit de lijst wordt gehaald.

Als u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, krijgt u een ontvangstbewijs voor het materiaal dat u tijdelijk aan ons overdraagt.

 

Restauratie Atelier Paul Peters